RALLY 20 JUNI – Perfection Tunerz

Perfection Tunerz Performance Rally 2K21


Zaterdag 20 juni 2021


Onze 2de Rally van het seizoen 2K21. Een uitje in Mei voor jou en wagen. Wij willen er samen een mooie dag van maken, met een route langs enige mooie plekjes in Gelderland. Show jouw bolide en bewonder de bolide van onze Perfection Tunerz crew en leden. We hebben ook enkele speciale gasten met een hele speciale wagens uitgenodigd… wees er bij en dan zie jij als eerste wie het zijn.

We hebben 50 plaatsen op 8 Mei 2K21. Je kan je aanmelden/inschrijven hier of click op de whatsapp button. Vermeld dan je naam, aantal personen/kids en email adres. Je ontvangt een acceptatie en een week van tevoren een email met de route en rustplaatsen.

Ticketprijzen zijn 50 euro per auto met 2 personen, 20 euro voor extra person(en) in de auto en kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Wil je deelnemen aan deze Rally / Tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Je krijgt van ons een WhatsApp bericht na aanmelding.

VOL = VOL dus wees er snel bij.

Inbegrepen Ticket
 • Bij aankomst koffie en een auto vriendelijke sticker op je voorruit geplakt
 • Een professionele foto van je bolide
 • Een snack en drankje in de pauze
 • Eén portie Shusi & Grill p.p. bij onze eindstop

Verder bieden wij merchandise en extra porties en drinks tegen betaling. Uiteraard houden wij ons aan de corona regels, maar dat mag de pret niet drukken.

⚠ Disclaimer: Door de corona maatregelen mogen er geen bijeenkomsten worden georganiseerd. Daarom verkopen wij losse rally routes die je met jouw eigen auto kunt rijden. De genoemde datum is slechts een suggestie. ⚠

Startpunt, STAY TUNED,
Dan rijden we onze route verder... Ons eindpunt, STAY TUNED.

MELD JE NU AAN!

VOL = VOL

   
   

  PERFECTION TUNERZ EVENT
  IN NUMBERS


  36

  AWARDS

  1700

  TUNERZ

  100000

  TICKETS

  57

  PARTNERS

  13

  DJ's&MC

  35

  FOODTRUCKS