TUNING, IT'S A LIFESTYLE

Perfection Tunerz neemt je mee in de tuningbeleving en lifestyle van 20 jaar geleden in een nieuw jasje.
Evenementen met een knipoog naar vroeger. Lekker genieten en de dikste cars en bikes van de Benelux bekijken.
Get ready voor het grootste tuningweekend inclusief festival, met toffe activiteiten voor de tunerz en vermaak voor het gehele gezin.


ShowpaddockClubpaddock hover

Neem met jouw speciaal getunede car of bike deel aan het evenement! Heb jij de mooiste, de speciaalste of meest uniek ontworpen bolide die iedereen moet zien. Time to show it! Bestel je showticket!


ClubpaddockShowpaddock hover

Turn up with your club! Deelnemen aan ons evenement kan ook met jouw Tuning Club. Let op! Er geldt een maximum van 10 auto’s per club. Uitzonderingen in aantallen zijn te bespreken.


Rims BattleRims Battle hover

Heb jij de dikste velgen? Zijn je velgen uniek of custom gemaakt voor jouw bolide, show je velgen en win! Join the Rims battle!


Interior BattleInterior Battle Hover

Is jouw interieur uniek? Kan niemand tippen aan de uitstraling en stijl van de binnenkant van jouw wagen? Join the interior battle!


Tuning KingTuning King hover

Wat zijn je verborgen upgrades? Hoe blaas jij iedereen weg? Doe mee, want wij willen het weten… ben jij de beste tuner van de Benelux?


Bike BattleBike Battle hover

Show jouw unieke bike! Wat zijn jouw aanpassingen, waarom is jouw bike anders dan anderen? Join the Best Bike Battle!


Engine BattleEngine Battle hover

Je hebt je motor uitgebouwd of compleet geswapt? Laat ons versteld staan van jouw mods. Gun ons een kijkje onder je motorkap!


AudioAudio hover

Jij hebt een custom audio set ingebouwd. Jij hebt decibels aan power? Laat ons meegenieten van jouw mooiste sound en join the battle!


Classics BattleClassics Battle hover

Nostalgie, er is niks mooiers dan dat. Elke klassieker is speciaal, maar wie heeft de allermooiste? Meld je aan en join the Classics Battle!


Car & FashionCar & Fashion hover

Nog nooit eerder vertoond! Een echte Perfection Tunerz special, op de Car & Fashion Catwalk presenteren wij op onze manier nieuwe kledinglijnen van verschillende exclusieve merken.


Theme Area’sTheme Area’s hover

Duitse bolides, Japcars, Amerikaanse klassiekers, er is van alles te zien op dit evenement. In onze themahallen kun je cars en bikes vinden in alle soorten en maten. Waar ga jij als eerste kijken?


Music & DJ’sMusic & DJ’s hover

Bekende dj's en andere artiesten verzorgen de muziek voor de oldschool festivalvibes! Opkomende talenten en gerenommeerde namen uit Nederland en België. Let’s set this house on fire!


Stands TuningShops and stands hover

Een aantal van de beste standhouders in de tuningscéne zullen hun theorie in de praktijk laten zien. Ze geven je een impressie van hun vakmanschap en showen ook hun eigen auto’s.


Shops lifestyleShops lifestyle hover

Tuning, it’s a lifestyle. tattooartiesten, barbershops, sneakerdealers, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Maak het ultieme tuningplaatje compleet en bezoek de shops op het event.


Gaming SimulationGaming Simulation hover

Stap in onze simulatoren voor de ultieme virtuele ervaring. Waan jezelf volledig in de “echte” racebeleving. Wees er als eerste bij!


RC CarsRC Cars hover

They see me rolling.... Wat is er leuker dan rijden in een normale auto? Rijden in een radiografisch bestuurbare auto natuurlijk!


Driftshow carsDriftshow cars hover

Wees erbij op de buitenplaats. Een driftshow op een oppervlakte van 5000 m2, je zult verschillende driftcars de gekste trucs zien uithalen!


Driftshow bikesDriftshow bikes hover

Een primeur in België! Een driftshow van verschillende verlengde custom motorbikes, ze gaan dingen laten zien die in de Benelux nog nooit zijn vertoond!


FoodtrucksFoodtrucks hover

Friet, hamburgers, saté, bratwurst en BBQ. Dit is een greep uit de verschillende foodtrucks die er zullen zijn om nog een beetje extra smaak aan de dag te geven. In elke themahal zijn bijpassende foodtrucks te vinden!


Kids cornerKids corner hover

Ook de kids komen op het event niks te kort, een kermis, springkussens, en zelfs een NERF Playground. Een nieuwe generatie tunerz zet hier zijn eerste stappen.