TEAMWORK MAKES
THE DREAM WORK

Achter de organisatie van een evenement zit ook een sterk team.
Leer team WICKED Tuning Events kennen en wat het verhaal is achter het evenement.


RIVELLINO


Eigenaar, creatief directeur en webdesigner van WICKED Webdesign BV, gespecialiseerd in Branding & Design. Trotse bezitter van verschillende BM double you's, Custom E91TouringM3 4.0V8 supercharged, Special F80M3 Competition en Daily E46coupe 325I .

Door een gesprek/advies met zijn vader in oktober 2016 op de Molukken die helaas overleden is. Tijdens de COVID ontstond in 2K20 tijd en om te brainstormen over zijn grote passie en liefde voor Tuning plus de wil om Custom Cars & Bikes te combineren naar een zakelijk doel. Zo zijn de Tuningweekends Perfection Tunerz Custom Cars & Bikes events inclusief festival voor 2K23 ontstaan.

Als oprichter, eigenaar en bedenker van Perfection Tunerz voor de Facebook community deelt Riva zijn kennis, passie en liefde voor tuning. Hij is bedenker van alle digitale content en is het kloppende hart achter de invulling van Perfection Tunerz en zo is zijn evenementenbureau WICKED Tuning Events BV geboren. Met het contacten van tuning gerelateerde bedrijven, deelnemers en vertalen van het “samen” gevoel dat hij deelt met alle partners en sponsoren.


MAX


Grafisch designer en eigenaar van MW Visuals. Max neemt alle technische aspecten van de digitale vormgeving voor zijn rekening. Als zakelijke vaste rechterhand van Riva en mede grondlegger van WICKED Tuning Events BV, verzorgt hij de digitale vormgeving van logo tot socials en aankleding voor de website voor Perfection Tunerz. Ook zorgt hij ervoor dat de huisstijl van Perfection Tunerz herkenbaar is en altijd gewaarborgd blijft.

In zijn rol als social mediaspecialist verzorgt Max de content voor Facebook en Instagram voor Perfection Tunerz en creëert hij de digitale content voor nog veel meer partnerbedrijven. En hij is nu aan het sparen voor een dikke car, stay tuned.


GWEN


Event Manager van het speciaal voor Perfection Tunerz opgerichte evenementenbureau WICKED Tuning Events BV. Gwen is vooral achter de schermen actief met het coördineren van activiteiten rondom alle Perfection Tunerz 2K23 evenementen. Zij neemt de leiding en begeleid op alle aspecten tijdens de evenementen van Perfection Tunerz in Nederland en buitenland.

Gwen coördineert verder alle marketing ontwikkeling voor o.a. de standhouders. Van tenten tot reclamemateriaal. Gwen & Danny zijn in het bezit van een dikke Skoda Scala en zijn druk bezig met nieuwe modificaties waar iedereen versteld van gaat staan.


DANNY


Groot Tuning fanaat en ambassadeur voor Perfection Tunerz. Met zijn droge humor komt hij altijd scherp door de bocht en zorgt hij voor commotie die iedereen aan het lachen maakt. Danny is de social media specialist van Perfection Tunerz en daarbij zal hij Gwen op de events ondersteunen als Event Supervisor.

Danny & Gwen zijn in het bezit van een dikke Skoda Scala en door zijn ideeën qua modificaties wordt deze bolide een one of a kind en de dikste Scala van Europa.70000
M2 AAN TUNINGBELEVENIS
50000
BEZOEKERS PER DAG
4000
SHOWSPOTS AAN CARS & BIKES
13000
FESTIVAL BEZOEKERS