RIVA
TAHALELE


Eigenaar, creatief directeur en webdesigner van Webstoretools BV, gespecialiseerd in Branding & Design. Daarnaast is hij eigenaar van Custom Sportswear BV,"design your own", kleding voor sport, promotie en retailers. Trotse bezitter van een E91 BMW 3 Serie met 400+pk en 850nm.

Door de Corona crisis kwam één bedrijf tot stilstand, hierdoor ontstond tijd om te brainstormen over zijn grote liefde voor Cartuning. Zo ontstond het idee om de liefde voor auto’s te combineren naar een zakelijk doel. Dit was het begin voor evenementen van Perfection Tunerz in 2K21.

Als oprichter en bedenker van Perfection Tunerz op Facebook verzorgt Riva de video content op YouTube Perfection Tunerz. Hij is bedenker van digitale content en is het kloppende hart achter de invulling van het Perfection Tunerz 2K21 evenementen. Met het contacten van sponsoren, deelnemers en vertalen van het “samen” gevoel dat hij deelt met alle partners en sponsoren. Volg hem in zijn documentaire op YouTube/PerfectionTunerz.


MAX
WIEKENS


Grafisch designer en eigenaar van MW Visuals. Max neemt alle technische aspecten van de digitale vormgeving voor zijn rekening. Als rechterhand van Riva, verzorgt hij de digitale vormgeving van logo tot merchandise voor het thema van Perfection Tunerz en alle overige partners van Webstoretools BV.

In zijn rol als social mediaspecialist verzorgt Max de content voor Facebook en Instagram voor Perfection Tunerz en creëert hij de digitale content voor nog veel meer partnerbedrijven. En hij is nu aan het sparen voor een BMW.


NATHALIE
TAHALELE


Eigenaar van het speciaal voor Perfection Tunerz opgerichte Perfection Events BV. Nathalie is vooral achter de schermen actief met het coördineren van activiteiten rondom het Perfection Tunerz 2K21 evenement. Zij neemt ook de organisatie van kleine meet en greets van de facebook groep voor haar rekening.

Nathalie coördineert verder alle merchandise ontwikkeling voor o.a. de standhouders. Van tenten tot reclamemateriaal inclusief de merchandise in de webshop. Nathalie is professioneel passagier in de BMW E91 BMW 3 Serie met 400+pk en 850nm van Riva en ze is nu aan het sparen voor een Mercedes AMG C63 S Sedan.


LUKE
THIE


Eigenaar van Digital Customs, hier bouwt Luke websites op maat in coding. Digital Customs is officieel partner van Webstoretools BV. In de Facebookgroep Perfection Tunerz is Luke één van de Moderators.

In zijn moderatorsrol zorgt hij voor content en is hij ambassadeur voor de groep. Luke is de trotse bezitter van een Honda CR-Z met goeie 300PK op de wielen.


EDON
OSMONI


Edon is onze diehard Belgische ambassadeur. Hij zit dagelijks op de weg als autospotter/koerier en mede-eigenaar van EO Global transport. Hij is liefhebber van mooie bolides en rijdt momenteel een BMW F10 520D en zijn doel is om een Mercedes E63S te rijden.

Hij zorgt als beheerder voor eenheid in de groep en draagt zorg om dagelijks te posten binnen de groep en is altijd paraat om iedereen te voorzien van oprechte en gevatte comments.


PATRICK
PUT


Car & Jetski-liefhebber van het hoogste kaliber en Moderator van facebookgroep Perfection Tunerz. Patrick zet zich 100% in voor de groep, met zijn mening en humor. En heeft een groot netwerk in de waterwereld en ervaring met een eigen Facebook Community Jetski Club Holland.

Hij is een gewaardeerd lid van de groep! Buiten het feit dat hij bijna ieder weekend op het water speelt met zijn Jetski's, is hij ook de trotse bezitter van een fraaie F31 BMW 3 Serie met een 2,0L power motor.


WOUTER
VAN DRUNEN


Aka Dailywout oldskool car & bike liefhebber in hart en nieren, onze biker in de groep. Als een van de leden van de facebookgroep vertegenwoordigt Wouter 100% waar Perfection Tunerz voor staat, goeie discussies met respect voor elkaar.

Wouter zegt je waar het op staat en met zijn lauwe humor houdt hij de hele groep chill. Wouter is de trotse bezitter van 2 VW's een MK1 in restauratie, een MK2, en een dikke verlengde custom tuned bike Honda CBR 900rr.


ROGIER
CEDER


Is een echte Car liefhebber, met liefde voor de optische tuning. Rogier legt altijd de afstanden om deel te nemen aan alle groepsactiviteiten. Binnen de facebookgroep is Rogier echt een ambassadeur voor Perfection Tunerz.

Hij houdt scherp de mogelijkheden in de gaten betreft het werven van nieuwe leden. Zijn droge comments en berichten naar leden houden de groep in beweging. Rogier is trotse bezitter van een F20 BMW 1 serie Mstyle in de unieke witte kleur.


CHÉLSYY
BRYSS


Ambassadeur voor Perfection Tunerz in België en moderator voor de facebookgroep. Chélsyy zal verder de socials Instagram van Perfection Tunerz gaan beheren en verzorgt dagelijks pakkende content voor de groep.

Haar liefde voor auto's is al van klein haar passie, het is echt haar ding! Daarbij houdt ze van roadtrips en lekker eten. Chélsyy is de trotse eigenaresse van haar black BM double you, een verfraaide F36 BMW 420.


 

PERFECTION TUNERZ EVENT
IN NUMBERS


36

AWARDS

1700

TUNERZ

100000

TICKETS

57

PARTNERS

13

DJ's&MC

35

FOODTRUCKS