TEAM – Perfection Tunerz

RIVA
TAHALELE


Eigenaar, creatief directeur en webdesigner van Webstoretools BV, gespecialiseerd in Branding & Design. Trotse bezitter van een E91 BMW 3 Serie met 400+pk en 850nm.

Door een gesprek/advies met zijn vader in 2016 op de Molukken die helaas overleden is, ontstond in 2K20 tijd om te brainstormen over zijn grote passie en liefde voor Tuning plus de wil om Cars & Bikes te combineren naar een zakelijk doel. Zo is het evenement van Perfection Tunerz Cars & Bikes 2K22 ontstaan.

Als oprichter, eigenaar en bedenker van Perfection Tunerz op Facebook verzorgt Riva de video content op YouTube Perfection Tunerz. Hij is bedenker van digitale content en is het kloppende hart achter de invulling van het Perfection Tunerz evenementen. Met het contacten van sponsoren, deelnemers en vertalen van het “samen” gevoel dat hij deelt met alle partners en sponsoren. Volg hem in zijn documentaire op YouTube/PerfectionTunerz.


MAX
WIEKENS


Grafisch designer en eigenaar van MW Visuals. Max neemt alle technische aspecten van de digitale vormgeving voor zijn rekening. Als rechterhand van Riva, verzorgt hij de digitale vormgeving van logo tot merchandise voor het thema van Perfection Tunerz en alle overige partners van Webstoretools BV.

In zijn rol als social mediaspecialist verzorgt Max de content voor Facebook en Instagram voor Perfection Tunerz en creëert hij de digitale content voor nog veel meer partnerbedrijven. En hij is nu aan het sparen voor een BMW.


NATHALIE
TAHALELE


Eigenaar van het speciaal voor Perfection Tunerz opgerichte Perfection Events BV. Nathalie is vooral achter de schermen actief met het coördineren van activiteiten rondom het Perfection Tunerz 2K22 evenement. Zij neemt ook de organisatie van kleine meet en greets van de facebook groep voor haar rekening.

Nathalie coördineert verder alle merchandise ontwikkeling voor o.a. de standhouders. Van tenten tot reclamemateriaal inclusief de merchandise in de webshop. Nathalie is nu aan het sparen voor een Mercedes AMG A45.


LUKE
THIE


Zit nog op School en is eigenaar van Digital Customs, hier bouwt Luke websites op maat in coding. Digital Customs is officieel partner van Webstoretools BV. In de Facebookgroep Perfection Tunerz is Luke één van de Moderators.

Officieel crew member van Perfection Tunerz en in zijn moderatorsrol zorgt hij voor content en is hij ambassadeur voor de groep. Deze boy heeft echt Passie en liefde voor de brand Honda. Daarom is Luke trotse bezitter van een Honda CR-Z met goeie 300PK op de wielen.


EDON
OSMONI


Edon is onze diehard Belgische ambassadeur aka crew captain Perfection Tunerz. Hij zit dagelijks op de weg als autospotter/koerier en mede-eigenaar van EO Global transport. Hij is liefhebber van mooie bolides en rijdt momenteel een BMW F10 520D en zijn doel is om een Mercedes E63S te rijden.

Hij zorgt als beheerder voor eenheid in de groep en draagt zorg om dagelijks te posten binnen de groep en is altijd paraat om iedereen te voorzien van oprechte en gevatte comments.


WESLEY
HARTMAN


Crew member, beheerder bij Perfection Tunerz en hobby fotograaf zijn enkele activiteiten die Wesley voor zijn rekening neemt. Hij geeft altijd zijn eerlijke mening op alle comments in de Facebookgroep en is altijd van de partij bij onze officiële en onofficiële meetings.

Wesley houdt zich bezig met netwerken voor de groep en is momenteel zijn Opel Insignia OPC aan het opbouwen met alle mogelijke details, zijn doel is om van zijn OPC een unieke nekkedraaier te laten zijn.


PATRICK
PUT


Car & Jetski-liefhebber van het hoogste kaliber en Moderator van facebookgroep Perfection Tunerz. Patrick zet zich 100% in voor de groep, met zijn mening en humor. En heeft een groot netwerk in de waterwereld en ervaring met een eigen Facebook Community Jetski Club Holland.

Hij is een gewaardeerd crew member van de groep! Buiten het feit dat hij bijna ieder weekend op het water speelt met zijn Jetski's, is hij ook de trotse bezitter van een fraaie F31 BMW 3 Serie met een 2,0L power motor.


DENNIS
STOIMENOV


BMW-kenner en liefhebber in hart en nieren. Dennis staat altijd paraat om je technische adviezen te geven en zijn ervaring te delen. Hij is een positieve aanwinst voor de Perfection Tunerz facebookgroep. Hij voorziet alle comments van humor met een vleugje droogheid.

Hij is de trotse bezitter van een BMW F30 320 met speciale lounge controle en downpipe. Daarnaast is hij netwerker, moderator en crew member van Perfection Tunerz.


BOB
GAMELKOORN


Naast BMW-liefhebber is Jimmy ook aspirant komiek. Zijn grappen laat iedereen dagelijks dubbel liggen van het lachen. Hij is moderator en actief lid van de facebookgroep Perfection Tunerz.

Bob is een tuner in hart en nieren met een groot netwerk in de tuning scene. Hij zet zich met plezier in voor de organisatie van de evenementen van Perfection Tunerz. Hij is de trotse bezitter van een dikke oldskool suzuki swift.


 

PERFECTION TUNERZ EVENT
IN NUMBERS


18+

AWARDS

2K+

TUNERZ

20K+

TICKETS

18+

PARTNERS

7+

DJ's&MC

20+

FOODTRUCKS